Nyt ollaan palauduttu yksi yö matkan jälkeen, niin voidaan jo vähän kirjailla reissukertomusta ja laittaa kuviakin. Koko matkan tarkoitus oli, että voidaan rentoutua raikkaassa maalaisympäristössä, ja niin me kyllä tehtiinkin. Katsokaa vaikka näitä kuvia.
643460.jpg
Lunalla oli näin hieno paikka. Siinä pystyi nukkumaan, mutta siitä näki myös moneen eri suuntaan, joten oli hyvä valvoa ihmisten liikkumista.
643466.jpg
Fia lepäili omalla tuolillaan olohuoneessa. Se lepäili siinä myös, vaikka oli paljon ihmisiäkin kun juotiin äitin siskon synttärikahveja. Mekin saatiin juhlan kunniaksi vähä kermavaahtoa.
643473.jpg
Möttis lepäili saunassa. Se olikin tosi erilainen paikka lepäillä, koska meillä ei ole omassa kodissa saunaa.
643476.jpg
Luna ja Möttis keksi näin hienon lepäilytavan. On vähän kuin kerrossänky.

Meissä on kyllä vähän show-kissa taipumusta. Silloin kun oli ne äitin siskon synttärit, ja olohuoneessa oli paljon ihmisiä, niin me käytiin aina välillä vuorollamme patsastelemassa olohuoneessa. Kyllä ihmiset on höpöjä, heti kun joku meistä tuli näkyviin, lopetti ne keskustelun ja alkoi katsella meitä. Se on tää meidän vastustamaton karisma, joka puree. Me järjestettiin siellä juhlissa myös metsästys-show, koska huomattiin kärpänen ja päätettiin näyttää miten kärpästä metsästetään, ja taas kaikki katsoi meitä. Oli kyllä mukava reissu, automatka ei ollut ihan niin kiva, mutta kyllä siitäkin hyvin selvittiin.